AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2022 22:47
Liverpool-talent har opfyldt sit mål: "Jeg har tabt mig en god sjat"

Han håber at kunne byde sig til i den kommende sæson.


Harvey Elliott er vendt tilbage til Liverpool-truppen i topform.
 
19-årige Elliott begyndte 2021/22-sæsonen på fornem vis, hvor han etablerede sig som fast spiller i startopstillingen, men en ankelskade satte en brat stopper for hans udvikling.
 
I februar vendte han tilbage, men han fik aldrig sin plads i startopstillingen tilbage.
 
Nu skal han igen forsøge i den kommende sæson, og det håber han, at et hårdt træningsprogram i løbet af sommeren kan hjælpe ham med.
 
I et interview med The Athletic, fortæller Harvey Elliott således, at han har tabt sig i løbet af ferien, ligesom han også har opfyldt det mål, han satte sig før ferien.
- Jeg har arbejdet lidt mere med min fitness denne sommer for at være sikker på, at jeg kom tilbage i den bedst mulige udgave. Jeg har tabt mig en god sjat i ferien. Jeg havde et mål i sidste sæson, som jeg opfyldte, og det har jeg gjort igen, siger Elliott.
 
Elliott har ligeledes fået nyt nummer frem mod den kommende sæson. Det er blevet ændret fra nummer 67 til 19. 
 
Elliott skal tage sin chance i den kommende sæson. Det er nemlig en offentlig hemmelighed, at klubben vil forstærke sin midtbane næste sommer.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE