Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2021 22:54
Liverpool-stjerner kan gøre comeback i weekenden

Det lysner på skadesfronten hos Liverpool.


Der er gode nyheder for Liverpool frem mod weekendens kamp mod Brentford.

Jürgen Klopp har nemlig fortalt, at der er chancer for at se flere af de spillere, der har misset de seneste kampe grundet skader eller sygdom.

Det gælder den sygdomsramte Trent Alexander-Arnold, som har siddet uden for mod Crystal Palace og Norwich.

- Trent var ikke skadet. Han var en smule syg. Han er tilbage i træning. Han trænede i går (onsdag, red.), og han vil være okay, fortæller Klopp ifølge Sky Sports.

Også Roberto Firmino kan være i spil til opgøret mod Thomas Franks Brentford lørdag aften. Brasilianeren har ellers siddet ude med en forstrækning siden slutningen af august.

- Bobby har allerede trænet i to eller tre dage, så han er i spil. Vi har brugt ham lidt som en joker (til træning, red.). Men han vil være med til den normale træning, og så skal vi beslutte, om han kommer med eller ej. Til kampen mod Porto er det 100 procent sikkert. Mod Brentford må vi se, lyder det fra Liverpool-manageren med henvisning til kampen mod Porto i Champions League i næste uge.

Derudover er både Neco Williams, James Milner og Naby Keïta også ved at være klar igen, mens der derimod går længere tid, inden Thiago kan gøre comeback.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE