Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2021 16:53
Liverpool-stjerne storroser også Kjær: Han har sat nye standarder

Simon Kjær får nu også meget flotte ord med på vejen af Liverpool-anføreren, Jordan Henderson.


Tidligere i dag kunne vi bringe citater fra Jürgen Klopps klumme, hvor han hyldede Simon Kjær for sit lederskab under EM.

Det kommer som en optakt til aftenens Champions League-opgør mellem Liverpool og AC Milan.

Nu modtager den danske landsholdsanfører også flotte ord fra Liverpool-kaptajnen, Jordan Henderson.

- Jeg vil gerne hylde Simon Kjær, som forhåbentlig er med i AC Milans startopstilling denne aften. Simon er ikke en spiller, som jeg kender så godt. Jeg har spillet mod ham et par gange, og hans kvaliteter er tydelige, men som alle andre i fodboldverdenen mener jeg, at han har sat nye standarder for lederskab under EM-slutrunden, da Christian Eriksen kollapsede, skriver Jordan Henderson i sin klumme i dagens kampprogram.

- Jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan den oplevelse har været for de danske spillere, og jeg er lettet over, at Christian fortsætter med at komme sig. Som anfører kan jeg kun være imponeret af den måde, som Simon agerede på og ledede sit hold. 

- Simon slukkede sine egne bekymringer for at beskytte en af sine holdkammerater, så han kunne få den bedst mulige behandling, da han havde allermest brug for det. 

- Jeg kunne se, at UEFA har givet Simon og det danske lægehold 'Presidents Award', og det er kun fortjent. Jeg håber, at Simon ved, at han har respekten af alle i fodboldverden for det han gjorde den aften. Jeg hører også, at hans far er stor Liverpool-fan, så på flere områder er han opdraget på den rette måde, lyder det fra Jordan Henderson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE