Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2022 14:42
Liverpool-stjerne har skrevet historie: "Svært at sætte pris på lige nu"

Liverpool-stjernen har skrevet historie med de to trofæer i denne sæson.


Liverpool har i denne sæson løftet Carabao Cup- samt FA Cup-trofæet, og det er første gang, at Trent Alexander-Arnold har løftet de trofæer.

På klubniveau har Liverpool-backen nu vundet Premier League, Champions League, FA Cup, Carabao Cup, UEFA Super Cup og VM for klubhold.

I en alder af 23 år er han den yngste spiller nogensinde, der har formået at vinde de seks trofæer, men det er ikke noget, han tænker over lige nu.

- Det er svært at se størrelsesorden på det, når man er i det. Hvis det ikke var mig, og jeg havde set en anden gøre det, så ville jeg nok tænke: "Wow. Det er stort.", men når det er en selv, så er det svært at sætte pris på det, man har gjort, fordi man hele tiden er fokuseret på nye ting, siger Trent Alexander-Arnold til Sky Sports og tilføjer:

- Det er svært, men der kommer en tid - måske til sommer - hvor man kan sætte sig ned og slappe af og tænke på, hvad jeg har opnået. 

- Denne sæson er uden tvivl den mest specielle for mig. Jeg har følt mig rigtig godt tilpas på banen og nyder det bare, lyder det fra Trent Alexander-Arnold.

Er du klar til sidste spillerunde? Her kan du se, hvorfor det står til at blive den vildeste sæsonafslutning nogensinde.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE