AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2020 15:06
Liverpool-stjerne erkender: Jeg accepterer, hvis vi ikke får titlen i år

Sadio Mané ville ikke gå amok, hvis sæsonen endte med at blive aflyst, hvormed Premier League-titlen ikke ville blive tildelt Liverpool.


Hvis det skulle komme så vidt, at Premier League-sæsonen helt blev annulleret på grund af coronakrisen, så ville Sadio Mané kunne acceptere og leve med det.

Liverpool har ellers så godt som sikret sig sin første Premier League-titel i klubbens historie, men vi står i en ekstraordinær krisesituation, og Mané har forståelse for alle beslutninger, der måtte blive truffet om, hvordan sæsonen bør - eller ikke bør - spilles til ende.

- Jeg ønsker at vinde kampe, og jeg ønsker at vinde det trofæ. Det ville jeg elske. Men i denne situation har jeg forståelse for alt, der kan ske, siger Mané i et interview med TalkSport.

- Det har været en svær tid for Liverpool, men det er en større udfordring for de millioner af mennesker verden over, som er berørte. Folk har mistet familiemedlemmer, og det er en mere kompliceret situation.

Ud fra det perspektiv føler Mané, at det værst tænkelige, der kan ske rent fodboldmæssigt, blegner i forhold til.

- Det er en drøm at vinde titlen, og jeg ønsker at vinde denne sæson, men er det ikke tilfældet, accepterer jeg det. Det er en del af livet, og så vil jeg håbe, at vi vinder næste sæson i stedet, siger Mané.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED