Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2021 20:16
Liverpool-spiller afviser tidligere klub

Midtbanespilleren hos den engelske storklub Liverpool afviser tidligere klub og holder fokus på holdets opgave. Det skriver Fabrizio Romano.


Rygtet drejer sig om Thiago Alcantara, der som ung spillede sig hele vejen op igennem Barcelonas talentakademi, La Masia, og efterfølgende bed sig fast i førsteholdstruppen. 
 
Alcantara selv afviser rygterne.
 
- Jeg er ligeglad med disse rygter. Jeg er fokuseret på den opgave, jeg har for holdet og for de år, jeg har med mit hold. 
 
Det er Xavier Hernandez, Alcantaras tidligere holdkammerat, der nu står i spidsen for FC Barcelona, og der kan derfor spekuleres i, om dette er skyld i rygterne. 
 
En blanding af skader og manglende form har gjort, at det ikke har fungeret helt optimalt for den 30-årige spanier, siden han i september 2020 skiftede Bayern München ud med Liverpool. 
 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE