Liverpool sejrede på Turf Moor efter vanvittig afslutning

01.01.2018 Kl. 16:56
Med en overtidsscoring af Ragnar Klavan sikrede Liverpool sig de tre point på Turf Moor.

Jürgen Klopp & Co. skulle i dag en tur til Turf Moor, hvor Burnley ventede dem.

Liverpool måtte undvære to af holdets absolutte vigtigste spillere, da hverken Philippe Coutinho eller Mohamed Salah var med i dagens trup.

Gæsterne havde derfor også problemer med at skabe de helt store chancer i første halvleg, som endte uden mål.

En spiller, som ikke har været prangende de seneste kampe, er Sadio Mané, men efter en times spil viste han sine kvaliteter ved hamre bolden ind bag Nick Pope.

Som kampen skred frem begyndte Burnley at presse på, og få minutter før tid lykkedes det hjemmeholdet at få udlignet. Sam Vokes snittede bolden videre til bagerste stolpe, hvor Johann Berg Gudmundsson kunne heade bolden i mål til 1-1.

I kampens tillægstid steg Dejan Lovren til vejrs på et indlæg, og kroaten headede bolden på bagerste stolpe til Ragnar Klavan, der kunne heade bolden i mål til slutresultatet 2-1.