Liverpool satte Zanka, Lössl og Huddersfield til vægs

28.10.2017 Kl. 15:50
Liverpool fik lørdag en fortjent og tiltrængt sejr, da de slog danskerklubben Huddersfield Town hjemme på Anfield.

Huddersfield kom med en sejr over Manchester United i bagagen, mens Liverpool kom med et nederlag til Tottenham. Dermed havde de to hold forskellige minder i spillertunellen på Anfield inden opgøret lørdag eftermiddag. På banen var der dog ingen tvivl om, at Liverpool var bedst. Jürgen Klopps tropper vandt med hele 3-0 over legekammeraten David Wagners oprykkere.

Huddersfield var ellers godt med i første halvleg, hvor det var ganske lige. Liverpool var farligst, men var i store dele af kampens første 45 minutter ikke så overlegne, som man måske kunne forvente.

Kort inden pausen var der dog straffespark til Liverpool, da Tom Smith rev Roberto Firmino ned i feltet. Mohamed Salah brændte dog – Jonas Lössl i målet reddede egypterens forkølede forsøg.

Efter pausen kom Liverpool dog ud med en helt anden indstilling. Klopps ord bar frugt. Der blev løbet flere meter, spillet med mere mod og The Reds lignede et hold, der pludselig var langt bedre end Huddersfield.

Daniel Sturridge vippede den over Lössl til 1-0 efter 50 minutters spil. Angriberens klubmål nummer 100 i karrieren.

Kort efter blev det 2-0, da Roberto Firmino headede James Milners hjørnespark i nettet. Igen ingen chance for Lössl, der sprællede på stregen.

Liverpool kunne have lukket kampen til 3-0 flere gange, men det skete først efter 75 minutter, da Wijnaldum sparkede den op i nettaget efter fornemt opspil og et oplæg af Mohamed Salah.

Liverpool vinder kampen med 3-0. Det giver følgende stilling i Premier League: