Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:06:2022 14:02
Liverpool-reserve var ikke tilfreds: "Blev motiveret af vrede"

Manglende spilletid var motivationen til at præstere, når han endelig fik chance.


I starten af 2020 blev Takumi Minamino hentet til Liverpool i en £7,25 millioner-handel, men japaneren har ikke fået det helt store gennembrud.

Spilletiden har været begrænset, selv om Takumi Minamino har gjort det godt, mens han har været på banen og har også gode stats i den forgangne sæson - 10 mål i 22 kampe blev det til. 

I et interview med den japanske avis, Sanspo, lægger han heller ikke skjul på, at han har været utilfreds med mængden af spilletid.

- Mange af de kampe, jeg spillede, havde ikke den store interesse for folk. Selv hvis jeg skabte resultaterne, så var der ikke den store respons. Jeg forsøgte at inspirere mig selv til at vise mit værd, siger japaneren til Sanspo ifølge This Is Anfield.

- Jeg følte mig motiveret af fortrydelse og vrede hver dag. Jeg har aldrig haft så meget tid som spillere. Det var svært at bibeholde formen og koblingen til min følelser, lyder det fra Takumi Minamino.

Takumi Minamino forventes at forlade Anfield denne sommer med Lyon og Monaco som bejlere. Liverpool kræver efter sigende £17 millioner for ham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE