AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2020 18:10
To Liverpool-profiler klar til comeback mod Manchester United

Jürgen Klopp kan atter gøre brug af to profiler, når det på søndag gælder en hjemmekamp mod Manchester United.


I går kunne Daily Mirror berette, at der var en chance for, at både Fabinho og Joel Matip kunne spille mod Manchester United i weekenden – nu er det blevet slået fast.

Til dagens træning deltog de to profiler på lige fod med de øvrige førsteholdsspillere i en intens session, og ifølge David Maddock fra Daily Mirror betyder det nu, at Jürgen Klopp kan råde over dem i weekenden.

Foruden Fabinho og Matip, der begge kan ventes at komme i spil til startopstillingen, var Xherdan Shaqiri også med i træningen efter en skade, men schweizeren skal næppe regne med at spille en fremtrædende rolle mod Manchester United.

Søndagens brag mellem de to rivaler kommer dog for tidligt for både James Milner og Naby Keïta, som fortsat genoptræner – og først ventes at kunne træne med i næste uge, hvis alt forløber efter planen.

Desuden trænede Dejan Lovren for sig selv. Han har stadig ikke spillet siden den 10. december mod RB Salzburg.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED