Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:09:2021 10:38
Liverpool-profil utilfreds: Afviser kontraktforhandlinger

Ønsket om en mere prominent rolle på holdet afholder Liverpools midtbaneprofil fra at underskrive en kontraktforlængelse med Klopp og co.


Han var udset til at være den helt store midtbaneforstærkning for Liverpool og fik da også rygnummeret 8 på trøjen.

Men det har langt fra været en dans på roser for Liverpools Naby Keïta, der stadig har svært ved at bide sig fast i en fast startplads for alvor.

Selvom mængden af spilletid har varieret grundet Keïtas skadesudfordringer, så er midtbaneprofilen ikke tilfreds med situationen på Merseyside.

Ifølge BILD-journalisten Christian Falk betyder det helt specifikt, at Keïta afholder sig fra at forlænge med Liverpool, da han ønsker en langt mere prominent rolle på holdet.

Lige nu lader det til at Jürgen Klopp foretrækker en konstellation hvor Jordan Henderson, Fabinho og Thiago udgør trioen på midtbanen, inden da havde Harvey Elliott snuppet en plads. 

Skadesudfordringer til blandt andre Thiago kan dog betyde at der åbner sig en mulighed, men Këita menes at ville have garanti på mængden af spilletid.

26-årige Keïta har to år tilbage af sin kontrakt med klubben og kom til Anfield i sommeren 2018, hvor han underskrev en kontrakt på 5 år, der altså udløber i sommeren 2023.

Nu er spørgsmålet så om Keïtas ønsker kan blive opfyldt eller om Jürgen Klopp skal til at genoverveje sin fremtidige midtbanekonstellation. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE