AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:11:2019 23:39
Liverpool-profil om Suarez: Jeg var klar til at slå ham ihjel

Jordan Henderson var ikke fan af Luis Suarez' opførsel, da han selv kom til klubben.


Jordan Henderson blev i sommeren 2011 hentet til Liverpool.

Den engelske midtbanespiller ankom til Merseyside-klubben et halvt år efter Luis Suarez, og til at starte med var han ikke den store fan af angriberen.

Det fortæller han i et interview til The Greatest Game with Jamie Carragher.

- Jeg gjorde det bedste, jeg kunne. Når man er fodboldspiller, er der altid folk, der kritiserer og tvivler på en. På det tidspunkt var jeg en ung spiller, og det var nogle ting, som Luis gjorde til træning, som jeg ikke brød mig om, siger Henderson og fortsætter:

- Det fik mig til at føle, at jeg ikke var god nok til at være på det samme hold. Armene kom op og gestikulerede "What the f*ck. What is he doing". Som om jeg ikke skulle være der.

- Det gjorde virkelig ondt på mig. Han gjorde det tre gange, og så eksploderede jeg, og jeg var klar til at slå ham ihjel. 

Jordan Henderson og Luis Suarez endte dog med at få et godt forhold, og der skulle lige en assist til.

- I den næste kamp assisterede jeg ham, og derfra havde jeg et godt forhold med ham. Efterfølgende var han god, og jeg var tæt med ham. Han var endnu en stor spiller, som jeg lærte af, lyder det fra Henderson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED