Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:02:2021 18:42
Liverpool-profil om 18 forskellige makkerpar: Ikke et hold i verden kunne holde til det

Liverpool har været slemt plaget af skader i defensiven, og Andy Robertson påpeger, at det selvfølgelig spiller en rolle for holdets præstationer


Liverpool har skuffet voldsomt i denne sæson og har måttet indstille sig på at kæmpe om top fire-placeringer i Premier League, frem for at udfordre Manchester City i titelkapløbet. 

Men The Reds har også været voldsomt plaget af skader i defensiven, hvor både Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip har fået afsluttet sæsonen alt for tidligt. Og det må tages med i regnskabet påpeger venstrebacken Andy Robertson.

- Hvis du fortæller en hvilken som helst klub i fodboldverdenen, at de kommer til at have 18 forskellige makkerpar i løbet af en sæson i midterforsvaret, så er der ingen af dem, der kan håndtere det. Ikke en eneste, udtaler skotten ifølge Sky Sports.

- Det har også været hårdt for mig personligt, men det er bare en del af pakken. 

- Jeg er nok lederen bag til nu, og jeg er nok også den mest højlydte. Det handler bare om at gøre det så godt vi kan og forsøge at holde målet rent så ofte vi kan, for det er den eneste måde vi kan vinde kampe på, tilføjer Robertson.

Liverpool hentede i januar Ozan Kabak og Ben Davies til den hårdt prøvede bagkæde. 

Merseyside-klubben skal søndag aften forsøge at hive tre vigtige point med hjem, når de gæster ligaens bundprop, Sheffield United. Der er kickoff kl. 20.15. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED