Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2021 22:09
Liverpool-profil: De danske spillere vil være helte for mig

Liverpool-profilen Andrew Robertson har sendt en hilsen til Christian Eriksens, hans familie og det danske landshold på vegne af Skotland.


Det er strømmet ind med hilsener til Christian Eriksen efter lørdagens uhyggelige episode i Parken, hvor den danske landsholdsspiller faldt om på banen og modtog hjertemassage.

Nu har anføreren for Skotland, Liverpools Andrew Robertson, også sendt en hilsen til Eriksen.

- Jeg og hele Skotland-holdet vil gerne ønske Christian Eriksen og hans familie alt det bedste efter det, vi var vidner til i går.

- Jeg håber, at han, hans familie og alle de danske spillere er okay efter, hvad vi så i går. Så mit hjerte er hos dem, og heldigvis ser nyhederne ud til at være lidt mere positive i dag.

- Måden, hvorpå de danske spillere handlede på banen, var en kredit til dem selv. Uanset hvad der ellers sker i turneringen, vil de være helte for mig, siger Andrew Robertson ifølge BBC.

DBU har tidligere i dag fortalt, at Eriksen er vågen og i stabil tilstand. Han har desuden snakket med det danske landshold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE