Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:10:2020 16:07
Liverpool-profil aner håb for bagkæden: Fabinho gør det fantastisk

Fabinho tog over for den skadede Virgil van Dijk mod Ajax onsdag, og brasilianeren spillede en strålende kamp i Amsterdam


Det er et faktum, at Liverpool må undvære Virgil van Dijk i måske resten af sæsonen, og mens panikken og transferrygterne om en ny centerback har spredt sig gennem Merseyside, har manager Jürgen Klopp måske en løsning på problemet i truppen allerede. 

For den defensive midtbanespiller Fabinho agerede van Dijk-backup med stor succes i onsdagens 1-0 sejr over Ajax i Champions League, og holdkammeraten Georginio Wijnaldum er stærkt imponeret af kollegaen.

- Fabinho gør det fantastisk som centerback, udtaler hollænderen ifølge Goal. 

- I de kampe han har spillet på den position, har vi ikke indkasseret et eneste mål.

- Og hans spillestil...Det er som om, han har spillet der hele sit liv, tilføjer Wijnaldum.

Klopp og Liverpool-ledelsen valgte netop ikke at erstatte Dejan Lovren, der forlod klubben denne sommer, på grund af Fabinhos evner som central forsvarsspiller. 

Brasilianeren kommer efter alt at dømme på næste opgave som nyudnævnt leder af Liverpool-forsvaret, når Sheffield United gæster Anfield lørdag aften. Der er kickoff kl. 21.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED