Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:10:2020 11:47
Liverpool og United lurer, men: Wolves-stjerne klar til kontraktforlængelse

Adama Traoré er en eftertragtet herre, men nu ser spanieren ud til at have besluttet sig for en ny aftale i Wolves


Ifølge de seneste transferrygter er både Liverpool, Manchester United, Manchester City, Juventus og Barcelona interesserede i Wolves' Adama Traoré. Det er noget af en forsamling, og den stærke kantspiller med den utrolige fysik er da også en ganske unik spiller. 

Men storklubberne ser nu ud til at få en lang næse. For flere medier beretter fredag aften og lørdag morgen, at Traoré er blevet enige med Wolves om en ny kontrakt. Den 24-årige stjerne får mere end fordoblet sin løn og står nu til at tjene over 100.000£ om ugen. Det skriver blandt andre 90min.

Den nye aftale vil gælde frem til 2025, hvorimod den nuværende har udløb i 2023. 

Adama Traoré har hverken leveret en scoring eller en assist i denne sæson endnu, men det kan han måske lave om på, når Newcastle gæster Molineux søndag. Der er kampstart kl. 18.30.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED