AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2020 20:45
Liverpool med grove beskyldninger: PL-rival lækkede vores beslutning

Et uheldigt forløb og en meddelelse, der blev lækket af en Premier League-rival før tid. Sådan beskriver Liverpool de hændelser, der foregik i weekenden, der førte til stor kritik fra især klubbens fans.


Liverpool modtog stor kritik i weekenden, da de annoncerede, at de havde planer om at sende de ansatte hjem på orlov som følge af corona-pandemien.

Den engelske regering har givet mulighed for, at virksomheder, der i øjeblikket er svært ramt af corona-krisen, kan få dækket op til 80 procent af personalets lønninger.

The Athletic skriver, at Liverpools ejere blev så overraskede over den voldsomme kritik, at  beslutningen derfor i mandags blev omgjort. Her skrev klubben, at den var kommet frem til den forkerte konklusion.

Endvidere skriver The Athletic også, at det slet ikke var meningen, at nyheden skulle være delt i weekenden. Liverpool beskylder nemlig en unavngiven Premier League-klub for at lække efter et fælles briefing-møde.

Omgørelsen af beslutningen har dog ikke manet folks utilfredshed til ro. Mange er stadig fortørnede over, at Liverpool i første omgang overhovedet tillod sig at gøre brug af hjælpepakken, og i det hele taget er hele forløbet ikke håndteret ret godt, skriver GiveMeSport.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED