AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:10:2019 10:22
Liverpool med dødsstødet: Solskjær er i fyringsfare med nederlag

The Times skriver, at Ole Gunnar Solskjær er i fare for at blive fyret med nederlag til Liverpool.


Der er altid meget på spil, når ærkerivalerne Manchester United og Liverpool tørner sammen på grønsværen, men for Ole Gunnar Solskjær er den kommende kamp mod The Reds mere afgørende end normalt.

The Times skriver nemlig, at Ole Gunnar Solskjær privat gruer for, at et potentielt ydmygende nederlag til Premier Leagues absolutte førerhold kan betyde, at han mister jobbet som Manchester United-manager.

Frygten er ikke ubegrundet.  Manchester Uniteds vicebestyrelsesformand Ed Woodward udtalte for blot to uger siden, at man støttede træneren og satsede på, at han kunne vende de dårlige resultater.

Den holdning skulle officielt være uændret, men The Times erfarer, at ledende figurer i Manchester United var særdeles utilfredse med måden, klubben led nederlag til Newcastle på søndag.

Det har fået ledelsen til at gruble over, hvornår nok er nok -  og hvor længe man kan tillade de dårlige resultater at fortsætte.  Der skulle dog være en vis forståelse for, at den dårlige start kan skyldes skader til blandt andre Paul Pogba, Aaron Wan-Bissaka, Anthony Martial og Marcus Rashford, som alle har været ude i perioder af sæsonstarten.

Så langt, så godt,  men ledelsens indstilling skulle ikke være det eneste, som Ole Gunnar Solskjær bør bekymre sig om. The Times erfarer, at moralen i omklædningsrummet er nået det værste lavpunkt i 10 måneder, og folk, der ser til fra sidelinjen siger, at der er en mangel på energi på træningsbanen, som tapper humøret på træningsanlægget.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED