Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:10:2020 10:31
Liverpool måber over rygter: En "sprælsk" agent og "desperat" klub står bag

Ifølge Liverpool Echo har kilder tæt på Liverpool FC afvist, at der skulle være hold i historierne om forhandlinger med Ozan Kabak fra Schalke 04.


Liverpool skulle have indledt forhandlinger med Schalke 04 om den unge midterforsvarer Ozan Kabak. Og dog.

En kilde tæt på de engelske mestre fortæller til Liverpool Echo, at weekendens historie fra tyske medier skulle være blevet mødt med hovedrysten og undren på Anfield. 

Internt i Liverpool skulle man være af den overbevisning, at historien om forhandlingerne snarere skyldes en "overivrig" agent og en tysk klub, som "har desperat brug for penge". Med andre ord er der altså ikke hold i rygterne, hvis man skal tro insideren fra Liverpool.

Timingen giver selvfølgelig mening forstået på den måde, at The Reds er uden langtidsskadede Virgil Van Dijk på ubestemt tid. Derfor er det ikke usandsynligt, at Liverpool har kig på en eventuel forstærkning til midterforsvaret, men ligefrem at forhandle med Schalke 04 gør man altså ikke på nuværende tidspunkt, hvis man skal tro Liverpool Echo.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED