AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:08:2019 20:46
Liverpool-legende undrer sig: Klopp leger med ilden mod Arsenal

John Aldridge forstår ikke, hvorfor Liverpool er begyndt at spille med en højere forsvarslinje.


Liverpools forsvarslinje var i forvejen relativt højt oppe på banen, men Jürgen Klopp har denne sæson forsøgt at skubbe den endnu længere frem, og hidtil har det været uden succes.  Det mener Liverpool-legenden John Aldridge.

Tilførslen af Virgil Van Dijk og Alisson forud for sidste sæson gjorde, at Liverpool for første gang i en årrække havde en fasttømret defensiv, som blot lukkede sølle 22 mål ind i Premier League. Nu har man ændret på vinderformularen, og Aldridge forstår ikke hvorfor.

- Under pre-season og i sæsonens tre første kampe har Liverpool ikke udvist samme kølighed, som man viste hele sidste sæson, og vi så en række svage punkter mod Norwich, Southampton og Chelsea, skriver Aldridge for Irish Independent.

- Hidtil er Liverpool sluppet afsted med sine defensive fejl, men særligt Trent Alexander-Arnold er en spiller, som modstanderholdene har haft held med at passere.

Aldridge mener, at Jürgen Klopp selv må være en kende bekymret for, at holdet ikke slipper afsted med de samme fejltagelser mod et hold som Arsenal denne lørdag.

 - Aubameyang, lacazette og Nicolas Pepe giver Arsenal en vidunderlig offensiv, og de har startet sæsonen med to sejre og kommer med masser tro på egne evner, skriver Liverpool-legenden.

- Vi må se, om Liverpools defensive opsætning, som ikke har set komfortabel ud hidtil, kan klare sin første store test i en kamp, som formentlig bliver velspillet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED