AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2019 22:16
Liverpool-legende: Tottenham trænger til luftforandring

Jamie Carragher er ikke i tvivl om, at Tottenham har peaket under Mauricio Pochettino.


Det står skidt til i Tottenham, som på nuværende tidspunkt ligger nummer syv i Premier League efter ni runder. Dette kommer ovenpå en sæson, hvor klubben endte som nummer fire samt spillede Champions League-finalen, som dog blev tabt til rivalerne fra Liverpool.

Spurs har blot vundet én ud af sine seneste fire kampe i Premier League, hvor det blandt andet er blevet til nederlag til Brighton og Leicester. 

Det har da også ledt til, at Liverpools tidligere forsvarsprofil, Jamie Carragher, mener, at Spurs skal have noget nyt blod til trænerbænken, hvor Mauricio Pochettino har huseret i over fem år.

- Jeg tror, at cyklussen for dette hold er ovre, og jeg elsker ellers dette Tottenham-hold og træner. Man skal dog huske, at Champions League finalen dækkede over nogle revner i sidste sæson, hvor man faktisk tabte 20 kampe, lyder det ifølge Sky Sports.

- Jeg føler stadig, at der er gode spillere i Tottenham, og de har en af Europas bedste trænere. For mig at se kommer parterne dog ikke til at bringe hinanden længere, for han har været der i seks år nu med de samme spillere. Det minder mig om Gerard Houlier og Rafael Benítez som begge trænede mig i Liverpool i seks år, og det er derfor, at jeg ikke vil være for kritisk overfor Pochettino.

Tottenham spillede senest uafgjort mod Premier Leagues bundhold, Watford, i en kamp, som endte 1-1.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED