Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:02:2021 15:55
Liverpool-legende: Ny mand kan blive Van Dijks partner

Ozan Kabak er indtil videre kun i Liverpool på leje, men Graeme Souness spår den unge tyrker god mulighed for at etablere sig hos The Reds


Liverpool lykkedes i transfervinduets sidste dage at få hentet forstærkninger til den stærkt skadesplagede bagkæde i form af Ben Davies og Ozan Kabak. Og sidstnævnte har allerede fået to kampe fra start under Jürgen Klopp. 

Kabaks første optræde i den røde trøje var uheldig, da en misforståelse med Alisson var med til at give Leicester sejren, men i midtugen så han anderledes solid ud i 2-0 sejren mod RB Leipzig i Champions League. 

Og ifølge Liverpool-legenden Graeme Souness, så har Kabak måske en længere fremtid i Liverpool end den nuværende lejeaftale frem til sommer.

- Han er en god spiller. Han er stadig ved at vænne sig til vores fodbold. Mit førstehåndsindtryk er, at han vil klare det fint. Vi er hurtige til at dømme folk i fodbold. Han er ung mand, der stadig er ved at lære spillerne at kende til træning, udtaler han til Sky Sports.

- Det er et helt anderledes millø. Men han vil blive budt velkommen i klubben og i byen, og jeg synes, at han ligner en mand, der kan blive værdifuld for Liverpool i fremtiden.

- Jeg er ikke sikker på, at Klopp endnu har besluttet sig for, hvem der skal være Van Dijks partner fremover, og han kan blive den udvalgte, tilføjer Souness.

Ozan Kabak starter højst sandsynligt inde når Liverpool senere i dag tager imod Everton i det traditionsrige Merseyside-derby. Der er kickoff kl. 18.30.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED