AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2018 11:42
Liverpool-legende: Klopp er det tætteste vi har været på Shankly og Paisley

Kevin Keegan er ude med rosende ord til Jürgen Klopp.


Jürgen Klopp er i gang med sin tredje sæson i spidsen for Liverpool, og fansene er optimistiske.

Tyskeren har endnu ikke vundet et trofæ med Merseyside-klubben, men det ser mere lovende ud, end det gjorde for nogle år siden. 

Kevin Keegan er ude med rosende ord til Liverpool-manageren og sammenligner hans personlighed med legender som Bill Shankly og Bob Paisley.

- Jürgen er det tætteste, vi har haft på Bob Paisley, Bill Shankly og Joe Fagan. De skabte et eller andet i omklædningsrummet i Liverpool. Man er også nødt til at forstå byen, folket og hvad de vil have. Det har de, siger Kevin Keegan til Liverpool Echo. 

- Jürgen er den første manager i lang tid, og formentlig også den æræ, som er kommet ind, og man tænker: "Han forstår det". Han forstår humoren, hvad der skal ske på banen og har samme passion.

- Derudover er han også klar til sparke til bolden. Spillerne har ikke noget mod en manager, som sidder ned og tager noter, men man har næsten følelsen af, at Jürgen hellere vil tackle en, lyder det fra Kevin Keegan.

Liverpool ligger á point med Chelsea og Manchester City på førstepladsen efter otte spillerunder med 20 point.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED