Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2021 18:05
Liverpool-legende inden storkamp: Manchester United ikke en titelrival

En Manchester-klub kan stjæle titlen fra Liverpool i år, vurderer John Barnes. Det er bare ikke søndagens modstander fra United han refererer til.


Manchester United er pt. alene i spidsen af Premier League med tre point ned til Liverpool på andenpladsen, og søndag mødes de to giganter i en længe ventet topkamp, der enten kan genskabe ligheden eller sende The Red Devils længere i front. 

Men ifølge Liverpool-legenden John Barnes, så er United ikke en seriøs kandidat til at vinde årets ligatitel. Det er derimod naboerne fra Manchester City, som er The Reds' største rival, vurderer den tidligere kantspiller.

- Liverpool er ikke i direkte konkurrence med Manchester United efter min mening. Liverpool er kun i direkte titelkamp med Manchester City, udtaler Barnes ifølge Goal.

- Der er selvfølgelig konkurrence, for det er Liverpool mod Manchester United med alt den historie, der følger med. De er de to største klubber i Premier League.

- Men i virkeligheden, når det handler om favoritter til at vinde ligaen, så bliver det den af Liverpool og Manchester City, der slutter højest, vurderer han.

Liverpool-Manchester United har kickoff på Anfield i morgen kl. 17.30. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED