AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2019 08:43
Liverpool-legende forklarer: Derfor kan Arsenal ikke vinde mesterskabet

Steve Nicol mener ikke, at Arsenal har muligheden for at vinde mesterskabet af én simpel årsag.


Arsenal har det maksimale antal point efter to kampe i Premier League, og David Luiz' debut for klubben i weekenden sejr over Burnley viste lovende tegn på, at den brasilianske midtstopper kan få en stor rolle i at lappe en ellers lappet defensiv.

Men derfra til at The Gunners kan konkurrere om mesterskabet, der er vi slet, slet ikke, mener Liverpool-legenden Steve Nicol. Dertil forsvarer Unai Emerys mandskab simpelthen stadig for dårligt.

- Nej, de kan ikke vinde titlen. De kan simpelthen ikke forsvare godt nok, og så simpelt er det, fortæller Nicols ifølge The Express.

Den tidligere Reds-spiller havde dog ikke en finger at sætte på holdets defensive indsats mod netop Burnley, selvom man lukkede et enkelt mål ind. Det er stabiliteten over en hel sæson, som bagkæden mangler.

- Man kan ikke kritisere dem for ikke at forsvare godt mod Burnley, for Burnleys mål var et lykketræf. Arsenal vandt alle de vigtige andenbolde i eget felt, så man kan ikke klandre dem defensivt, siger Nicols.

- Problemet er, at de ikke er konsekvente defensivt gennem en hel sæson, og det er af den ene årsag, at de ikke kan vinde titlen i år.

Trods en lovende sæsonstart så er mesterskabet dog nok heller ikke noget, som Arsenal-fansene for alvor havde forventninger om at kunne kandidere til i denne sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED