AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2020 09:32
Liverpool-korrespondent: Sådan ser forsvarsstjernernes kontraktsituationer ud

Liverpool Echos korrespondent har gode nyheder til Liverpools fans angående Virgil van Dijk og Alisson Becker.


Liverpool stiller med én af verdens bedste forsvarskæder, når alle er klar til kamp. Mange spekulerer i, at klubben har både verdens bedste målmand og verdens bedste midterforsvarer i form af henholdsvis Alisson Becker og Virgil van Dijk.

Derfor er det da også vitalt for The Reds at holde på sine stjerner, hvorfor den kontraktlige situation har stor relevans.

I den forbindelse giver Liverpool Echos LFC-korrespondent, Paul Gorst, et indblik i, hvad man som fan kan forvente at der sker på den front i den nærme fremtid.

- van Dijk er to år inde i en fem-årig kontrakt. Vi tjekkede op på det for nogle måneder siden, og vi blev fortalt, at der ikke var noget nyt i vente, men klubben skal snart til at tænke på at belønne ham. Han er hurtigt blevet en af de bedste spillere på planeten efter sit skifte til klubben. Jeg tror snart, at der sker noget.

- Alisson har en fem-årig kontrakt, hvor der er en indbygget option på et sjette år. Den er muligvis allerede blevet aktiveret, og derfor tror jeg ikke, at der sker mere for ham i den nærme fremtid.

Ifølge Transfermarkt har Alisson en værdi på €90.000 millioner, mens van Dijks værdi er €100.000 millioner. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED