AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:03:2020 14:42
Liverpool-korrespondent: Klubben kan købe Robert Skov

David Hughes fra Liverpool Echo mener, at den danske landsholdsspiller kunne være et bud på en mulig backup til Andy Robertson.


Man kan relativt nemt argumentere for, at Liverpool har verdens venstreback i form af Andy Robertson.

Men skulle skotten blive skadet, er der ikke for alvor en etableret førsteholdsspiller, som står klar til at træde til, efter Alberto Moreno forlod klubben sidste sommer.

Men David Hughes fra Liverpool Echo mener, at danske Robert Skov ville være et godt bud på en backup, som The Reds kunne anskaffe for rimelige penge.

Danskeren plejede at spille som winger for FC København, men er efter skiftet til Hoffenheim blevet omskolet til at spille wingback.

- Robert Skov er måske ikke et navn, mange Liverpool-fans har hørt før, men danskeren passer til det, klubben mangler, skriver Hughes.

Det er velkendt, at sportsdirektør Michael Edwards og Liverpools rekrutteringsteam er flittige brugere af datanalyse og statistikker, når de scouter klubbens indkøb.

Derfor er der også god chance for, at de har bemærket danskeren fine tal fra Hoffenheim.

- Defensivt ser Skov god ud, og han ligger højt på skalaen for forventede assists i Europa, hvor han i snit laver omkring én assist hver fjerde kamp, skriver Hughes.

- Hvis han fortsætter med at spille sådan, kunne han være en mulighed for Liverpool.

Skov har lavet tre mål og fire assists i 22 kampe for Hoffenheim i denne sæson. Bundesligaklubben betalte €10 millioner for ham, og hans nuværende markedsværdi skulle ifølge Transfermarkt være på €13 millioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED