Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:03:2021 15:45
Liverpool-korrespondent: Klopps job er stadig sikkert

James Pearce skriver, at Jürgen Klopp ikke er fyringstruet.


Først vandt Jürgen Klopp Champions League, og så bragte han Premier League-trofæet tilbage til Anfield for første gang i 30 år.

Liverpool-træneren har være en overvældende stor succes for The Reds, og det kan en virkelig dårlig stime ikke ændre på. Derfor er der endnu ingen grund til at være den mindste smule bekymret for, at Liverpool-ejerne fra FSG kunne finde på at fyre tyskeren.

Det skriver The Athletics James Pearce på sin Twitter.

- Klopps job er sikkert, og det et fuldt fortjent. Det ville være absurd overhovedet at tænke over en ændring på trænerposten, uanset hvad der sker mellem nu og maj. Han har haft meget at kæmpe med, men det er helt fair at kritisere hans beslutninger og stille spørgsmålstegn ved, hvad i alverden der foregår i øjeblikket, skriver Pearce.

Liverpool har tabt sine seneste seks hjemmekampe og har endnu ikke scoret et mål på Anfield via åbent spil i 2021. Samtidigt har Liverpool kun vundet 12 ud af 42 mulige points siden jul, så selvfølgelig er Klopp ikke immun over for kritik, som Pearce også påpeger.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED