AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 15:17
Liverpool-korrespondent: Klopp har brug for at forstærke denne positon

Der er brug for en ny midterforsvarer i Liverpool, hvis det står til Liverpool Echos korrespondent.


Hele anden halvleg mod Manchester City spillede Fabinho i det centrale forsvar.

I pausen var Joe Gomez blevet revet ud efter en forfærdelig første halvleg, og så blev den brasilianske midtbanespiller smidt ned ved siden af Virgil van Dijk.

Det er ikke første gang, at enten Fabinho eller Jordan Henderson har spillet i midterforsvaret for Liverpool, og det er problematisk, hvis man spørger Liverpool-korrespondenten Paul Gorst.

Han skriver i dag for Liverpool Echo, at Jürgen Klopp må tage en alvorssnak med sportsdirektør Michael Edwards om at hente en ny midterforsvarer.

- Synet af Fabinho ved siden af van Dijk i anden halvleg, hvor the Reds havde brug for at score tre gange, var et desperat et af slagsen. Der bør vente seriøse diskussioner med rekrutteringsafdelingen denne sommer. Klopp har brug for en ny midterforsvarer, skriver Gorst.

Både Joel Matip og Dejan Lovren var ude af opgøret med skader, og de to forsvarsspillere har gennem sæsonen døjet med problemer, der også betyder, at Klopp ikke bør stole på, at de kan holde sig skadesfrie gennem næste sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED