Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:02:2021 10:46
Liverpool-korrespondent: Everton har bedre chancer for top fire nu

Dominic King fra Daily Mail vurderer, at Everton står en bedre chance for at slutte i top fire end Liverpool FC nu.


Dominic King dækker begge Liverpools store hold for Daily Mail, og lige nu vurderer den engelske journalist, at det er Everton, der har den bedste chance for at slutte i top fire.

Lørdag sørgede The Toffees for, at lokarivalerne fra Liverpool FCs sæson drejede endnu mere ud af kurs med deres første sejr på Anfield i 22 år. Og lige nu ligner de forsvarende engelske mestre simpelthen en bokser, der har fået for mange tæsk til at kunne rejse sig på ny.

- Den bedste sammenligning til Liverpool FC lige nu er den med en bokser, der har fået for mange slag og ikke kan komme op igen. Når nogen scorer mod Liverpool for tiden, virker det som om, at de er borte. Et enkelt slag slår dem ud, fortæller King i et interview med Talksport.

- Man kunne se det imod Everton forleden efter kun tre eller fire minutter. Liverpool havde hverken selvtilliden, kløgten eller gåpåmodet til at tackle Everton. De er i store, store problemer, og det bliver stort for dem bare at slutte i top fire.

Lige nu ligger de to Merseyside-klubber side om side i tabellen med 40 points hver, men med The Reds på sjettepladsen - en placering foran lokalrivalerne på grund af målscore. King tror bare, at Everton står en bedre chance for at slutte i det sjove selskab.

- Hvis du spørger mig, hvem af de to klubber, som har den bedste chance for at komme i top fire, så er jeg slet ikke i tvivl om, at jeg ville svare "Everton," siger King.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED