Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 09:20
Liverpool-kilde: Denne mand bliver 346 millioner værd næste sæson

Lejeaftaler er en stor del af udviklingen for Premier League-klubbernes unge spillere, og én bestemt Liverpool-mand anses for at være mange penge værd næste sæson.


Football Insider bringer i dag en interessant historie, hvori en anonym Liverpool-kilde fortæller, at et af deres unge talenter bliver mange penge værd fra næste sæson.

Spilleren, det drejer sig, er unge Marko Grujic, der til dagligt spiller for Hertha Berlin i den tyske Bundesliga.

Den centrale midtbanespiller på 23 år har i løbet af to sæsoner på udlån etableret sig selv som fast starter i den tyske hovedstad.

På nuværende tidspunkt er hans værdi €20 mio., men den anonyme kilde mener, at hans værdi vil stige til £40 mio. svarende til 346 millioner kroner næste sæson.

I Liverpool håber man på at hente Grujic tilbage, når han er moden nok til at konkurrere om en plads i startelleveren til holdets Premier League-kampe.

Grujic selv har tidligere på sæsonen snakket om at vende tilbage til Merseyside, når tiden er den rette.  

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED