Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2020 14:19
Liverpool-kaptajn: Vi skal vinde kampe for van Dijk

Virgil van Dijk ser ud til at misse det meste af sæsonen, men Liverpool-anfører Jordan Henderson tror stadig på trofæer til de forsvarende mestre


Chokket oven på Virgil van Dijks forfærdelige skade i lørdagens Merseyside-derby har stadig ikke lagt sig omkring Anfield, hvor Jürgen Klopps mandskab nu må indstille sig på noget nær en hel sæson uden deres defensive styrmand. 

Men anfører Jordan Henderson lover nu, at han og de resterende spillere vil vinde kampe og kæmpe om titler for deres langtidsskadede holdkammerat. 

- Jeg er sikker på, at han kommer tilbage stærkere end før. I mellemtiden er det vores opgave at gøre alt hvad vi kan for at blive stærkere, og at vinde så mange kampe som muligt for ham (van Dijk), udtaler englænderen ifølge Goal.

- Det er os spilleres job at sikre, at vi er succesfulde og stadig kæmper med om titler, når han er klar og tilbage igen, tilføjer Henderson.

Liverpool starter onsdag årets Champions League-turnering med en udekamp mod Ajax før Sheffield United gæster Anfield i næste uges Premier League-runde. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED