Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:08:2020 19:54
Liverpool-kaptajn: Sådan tænkte jeg i perioder med kritik og modstand

Jordan Henderson afslører, at han aldrig havde intentioner om at forlade Liverpool.


Jordan Henderson har vundet en stor plads i Liverpools fans' hjerter, efter at han har haft en afgørende rolle i Champions League- og Premier League-triumferne i år og sidste år.

Det har dog været et langt, sejt træk for englænderen, som på et tidspunkt blev tilbudt som en del af en byttehandel med Clint Dempsey til Fulham, som aldrig gik igennem.

Han har ligeledes været lagt for had af mange fans, som ikke har ment, at han bidrog nok, inden han altså tog skeen i den anden hånd og fik en stor rolle under Jürgen Klopp.

- Der har været opture og nedture i løbet af årene og i løbet af min karriere. Der vil altid være hårde tidspunkter i livet og i ens karriere, men det handler om, hvordan man reagerer på det.

- Man kan bruge det som motivation til at presse og forbedre sig selv, for man har brug for de oplevelser for at blive stærkere som person og som spiller.

- Det var helt åbentlyst ikke nemt for mig i Liverpool i starten, og selvom der er blevet skrevet meget om det, så var det aldrig en mulighed for mig at skifte. Jeg vidste, hvad jeg ville, og det motiverede mig til at vise, at folk tog fejl, lyder det fra Henderson ifølge Goal.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED