AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:04:2019 21:17
Liverpool kan komme til at spille hjemmekamp på Tottenhams stadion

I øjeblikket undersøger Liverpool muligheden for at bruge Tottenhams nye stadion.


I løbet af sommeren skal der afholdes en række popkoncerter på Anfield, og som en konsekvens af det bliver Liverpool nødt til at spille en af sommerens træningskampe på et andet stadion i England.

Her er valget ifølge the Telegraph faldet på Tottenham Hotspur Stadium.

Den engelske avis rapporterer i dag, at der er forhandlinger i gang mellem Tottenham og Liverpool, der planlægger at spille en træningskamp mod Napoli på det splinternye stadion i London den 28. juli.

Det vil dog ikke være første gang, at Liverpool spiller træningskampe på andre stadions end Anfield i England. For to år siden blev der således spillet en træningskamp mod Barcelona på nationalarenaen Wembley.

Tottenham er angiveligt meget opsat på at bruge stadionet til at forskellige arrangementer mod betaling, så klubben hurtigere kan betale for byggeriet, der endte med at koste mere end syv milliarder kroner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED