AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:06:2019 00:03
Liverpool-journalister skyder rygter til jorden: Edwards har ringet til Lille-træner

Liverpool-korrespondenter hævder, at rygterne om Nicolas Pépé, der sættes i forbindelse med Liverpool, er løgn.


Nicolas Pépé er i flere omgange blevet rygtet til Liverpool i dette transfervindue, men der er stor tvivl, om det er en spiller, som Jürgen Klopp vil have til klubben.

Tirsdag aften kom Liverpool-fansene til tasterne på de sociale medier, da den ellers pålidelige RMC-journalist, Mohamed Bouhafsi, berettede, at Liverpool skulle være i avancerede forhandlinger med Lille om et køb af Nicolas Pépé.

Der gik dog ikke lang tid, før de engelske Liverpool-korrespondenter skød rygtet til jorden efter at have forhørt sig hos deres kilder.

Melissa Ruddy fra ESPN og Connor Dunn fra Liverpool Echo beretter bl.a., at de disse historier ikke er sande.

- Liverpool kalder rygterne om forhandlinger med Lille omkring Nicolas Pépé for 'decideret løgn'. Ingen møder har fundet sted. Michael Edwards (Liverpools sportsdirektør, red.) har personligt ringet til Lille-træner Christophe Galtier tidligere p måneden og meddelt, at de ikke har 'nul interesse', skriver Melissa Ruddy.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED