AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2019 17:18
Liverpool jagter ny hollandsk forsvarsspiller

Virgil van Dijk har i denne sæson spillet på et andet niveau for Liverpool – nu jagter Liverpool en ny ung hollandsk midterforsvarer til at følge i van Dijks fodspor.


Den ’nye’ van Dijk, som Liverpool jagter, er 17-årige Xavier Mbuyamba. I øjeblikket spiller den unge forsvarsspiller for MVV Maastricht i Holland, hvor han har gjort det så godt, at flere klubber holder øje med spilleren.

Ifølge Voetbal International er Liverpool ikke alene om interessen, de skal kæmpe med skotske Celtic, tyske Bayern München, portugisiske FC Porto og engelske Chelsea, skriver Daily Mirror.

Mbuyamba er allerede på prøvetræning hos Chelsea, men Liverpool er klar til at gøre fordel af Chelseas transferkarantæne til at snuppe hollænderen foran dem.

MVV Maastricht har endnu ikke Mbuyamba på kontrakt, selvom han har optrådt 11 gange for holdet i den næstbedste hollandske række i denne sæson.

Det vil formentlig tiltrække Mbuyamba at spille sammen med sin landsmand van Dijk i Liverpool, men han kan også tage vejen via Celtic, som van Dijk selv gjorde i sin tid.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED