Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2020 14:26
Liverpool i vildrede: Klopp & Co. kræver svar fra Premier League

Liverpool er i vildrede efter at have fået forskellige informationer omkring hændelsen mellem Jordan Pickford og Virgil van Dijk.


En tackling fra Jordan Pickford resulterede i en alvorlig skade til Virgil van Dijk, der forventes at være ude resten af sæsonen.

Det er blevet bekræftet af FA, at man ikke vil åbne en disciplinærsag mod Jordan Pickford, men Liverpool kræver stadig svar fra Premier League.

Det skyldes, at de har fået to vidt forskellige meldinger fra Premier League siden lørdagens kamp. Det skriver The Times.

Under kampen var Liverpool i dialog med en Premier League-repræsentant, som meddelte Liverpool, at der ikke blev lavet et tjek af VAR-dommer, David Coote, omkring et potentielt rødt kort til Jordan Pickford. 

Efter kampen modtog Liverpool en mail fra Mike Riley, der er formand for PGMOL (Professional Game and Match Officials Limited), der meddelte, at der blev foretaget et VAR-tjek af hændelsen. 

Det har skabt forvirring hos Merseyside-klubben, da det er to informationer, der modsiger hinanden. Derfor kræver de svar og har lavet en forespørgsel på situationen, som PGMOL skal afklare under et møde på torsdag. 

The Times skriver yderligere, at de selv forhørte sig om hændelsen og fik fortalt, at man ikke se hændelsen igennem hos VAR. Der blev dog set på et potentielt straffespark, men da det blev vurderet, at Virgil van Dijk var offside, så man ikke Pickfords tackling i detaljer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED