AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:03:2020 09:23
Liverpool holder nøje øje med Valencia-stjerneskud

The Reds skulle ifølge Daily Mirror have et godt øje til Ferran Torres.


Sidste gang, Liverpool havde en "Torres" i klubben, gik det jo meget godt, og nu skulle The Reds overveje at signe en ny -  denne gang 20-årige Ferran Torres fra Valencia.

Det skriver Daily Mirror.

Den unge offensivspiller kan spille på begge kanter, men er også så god i luftspillet, at han kan begå sig som spidsangriber.  Og netop den alsidighed skulle være noget, Jürgen Klopp og Liverpools rekrutteringsteam værdsætter.

Han mangler endnu noget slutprodukt med fire mål og fire assists i 25 La Liga-kampe, men det siger noget om spanierens talent, at han allerede i en alder af 20 har spillet 90 kampe for Valencia.

Der er rygter om, at han skulle have en frikøbsklausul på op mod €90 millioner, hvilket Liverpool næsten med garanti ikke vil betale. Daily Mirror skriver dog, at rygterne om klausulen næppe holder.

Uanset om der findes en klausul eller ej, så har Torres kontraktudløb i 2021, hvormed Valencia er under pres for at sælge for mindre, medmindre de kan forlænge med stortalentet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED