Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool har taget kontakt: Tysk landsholdsspiller på vej til Anfield?

Af Emil Plovgaard
13.06.2024 Kl. 13:18

Liverpool er iblandt en række klubber, som viser interesse for Waldemar Anton fra VfB Stuttgart frem mod det kommende transfervindue.

Den tyske avis Bild kigger nærmere på de landsholdsspillere, der kan skifte klub denne sommer, og her nævnes Waldemar Anton som et af de oplagte emner.

Anton er tredjevalg på det tyske landshold, og han er på radaren hos Liverpool og en række klubber i toppen af Bundesligaen, såsom Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund.

The Reds har spurgt om information på midtstopperen for to ugers tid siden, lyder det videre. Han er en eftertragtet herre grundet sine præstationer for Stuttgart.

Klubben fra Merseyside har et godt forhold til Stuttgart efter købet af japanske Wataru Endo sidste sommer.

Bild mener at vide, at Waldemar Anton har en frikøbsklausul på 168 millioner i sin kontrakt med Stuttgart, der gælder frem til sommeren 2027.

Midtstopperen har været et regelmæssigt bekendtskab i klubbens startopstilling, siden han skiftede til klubben fra Hannover 96 i 2020.

De fornemme præstationer førte i marts til, at han fik debut på Tysklands A-landshold.

Derudover har Julian Nagelsmann indlemmet 27-årige Anton i sin trup til EM-slutrunden.

Der venter en stor sommer hos The Reds, der har fået tilgang af Arne Slot som klubbens nye cheftræner efter knapt ni år med Jürgen Klopp.

Liverpool-stjerne har desuden afvist lukrativt skifte til Saudi-Arabien.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce