AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:12:2019 18:55
- Liverpool har allerede sikret sig Premier League

Den tidligere Liverpool-spiller Joe Cole er sikker på, at Liverpool vinder mesterskabet, efter de viste karakter ved at slå Watford.


Liverpool overvandt et par forskrækkelser mod Watford og vandt opgøret med 2-0 tidligere lørdag, hvor de endnu engang udbyggede føringen i Premier League.

Liverpool har et 10-points forspring til Leicester, der kun formåede at få uafgjort hjemme mod Norwich i deres kamp lørdag.

- Jeg tror, at kampen om titlen er ovre. Dette år kommer den til Anfield, ingen problem overhovedet, sagde Joe Cole til BT Sport efter kampen, skriver Daily Mail.

- Men der vil være en eller to kampe mere som den her mod Watford. Vi kunne virkelig mærke spændingen, da det stod 1-0. Du skal gå igennem smerte for at vinde en titel, du skal igennem kampe, hvor du ikke spiller godt, og tingene fungerer bare ikke, og du skal vise karakter, og Liverpool viste en del af det i dag.

Premier Leagues sidsteplads Watford kreerede en del chancer, og havde måske været i stand til at få noget ud af kampen, hvis det ikke var på grund af deres svage afslutninger.

Et par momenter af magi fra Mohamed Salah var forskellen mellem de to hold. Ved det første mål tog Salah en god berøring og krøllede bolden i nettet med sin mindre gode højre fod.

Det andet mål scorede han ved et hurtigt flick gennem en forsvarsspillers ben.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED