Liverpool fortsatte sejrsstimen mod Saints

Af Søren Nørgaard
01.02.2020 Kl. 16:56
Liverpool vandt lørdag eftermiddag 3-0 over Southampton i Premier League.

Liverpool skulle lørdag forsøge at fortsætte sin imponerende sæson, da formstærke Southampton lagde vejen forbi Anfield. The Saints havde ikke tabt de seneste fem kampe og det var tydeligt, at selvtilliden var i top hos gæsterne.

Gæsterne bød således Liverpool op til dans i første halvleg, hvor begge mandskaber kom frem til muligheder. Det lykkedes dog hverken for Liverpool eller Southampton at bringe sig i front.

Det blev dog ændret kort inde i anden halvleg, da Alex Oxlade-Chamberlain med en vidunderlig afslutning sendte The Reds i front. Efter en time blev det også 2-0, da Roberto Firmino lagde bolden til rette for Jordan Henderson, der sparkede bolden i kassen.

Jürgen Klopps mandskab var dog langt fra tilfredse med 2-0 og derfor fortsatte de deres togt mod gæsternes mål. Få minutter senere gjorde Mohamed Salah det til 3-0 og i overtiden gjorde egypteren det også til 4-0, som blev kampens resultat.

Liverpool fortsatte dermed sin imponerende sejrsstime i Premier League.

På Selhurst Park tabte Crystal Palace 1-0 til Sheffield United.