AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2019 08:43
Liverpool-forsvarsflop skifter til Sevilla til sommer

Alberto Moreno forlænger angiveligt ikke sin kontrakt med The Reds, da han ønsker at vende hjem til Sevilla på en fri transfer til sommer.


Andy Robertson kommer næppe til at overgive sin plads i startopstillingen til Alberto Moreno foreløbigt, og den spanske venstreback har efterhånden indfundet sig med, at hans tid på Anfield lakker mod enden.

Derfor bliver der ikke tale om en kontrakforlængelse for den spanske forsvarer,  hvis nuværende udløber efter denne sæson.  I stedet håber Moreno, som i sin tid blev hentet til Liverpool fra Sevilla, at kunne vende tilbage til sin hjemby på en fri transfer til sommer.

Det skriver Express fredag.

Den 26-årige spanier har også tilbud fra Italien, Rusland og Tyrkiet,  men Spanien skulle være hans absolutte topprioritet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED