Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2020 16:49
Liverpool-fans raser: Richarlison "forsvarer" vanvidstackling på Thiago

Richarlison er kommet i stormvejr på de sociale medier efter, at han prøvede at forsvare sin tackling i gårsdagens derby


Richarlison blev sent i Merseyside-derbyet udvist for en vanvidstackling mod Thiago Alcantara, hvilket skabte røre blandt Liverpool-fansene. 

Efterfølgende var Richarlison ude på Twitter for at beklage sin handling og forklare, at han havde sænket sin fod og ramte Thiago med sine knæ i tacklingen. Richarlison lagde derudover et billede op, hvorpå det lignede, at det var Thiago, som kom aggressivt ind i tacklingen. 

Det skabte en heftig debat på de sociale medier, da TV-billederne og andre billeder fortalte det modsatte. Her viste det sig, at Richarlison kom med strakt ben ind i tacklingen, hvilket flere brugere fik vist og skrevet til Everton-angriberen. 

 

Det fik Richarlison til at slette sit tweet, og han er efterfølgende bare anklaget for at være oprigtig i sin undskyldning mod spanieren. 

Tidligere lørdag var en Everton blog 'Royal Blue Mersey' ude på twitter og fortælle, at Richarlison i virkeligheden havde slettet sit tweet grundet dødstrusler og racistiske ytringer mod sig. Om det er rigtigt, er endnu uvist.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED