Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2021 10:32
Liverpool-fans kan glæde sig: Liverpool og basketstjerne afslører planer

Liverpools direktør, Tom Werner, fortæller i et interview, at klubben og basketstjernen, LeBron James, snart lancerer nye produkter.


I 10 år har LeBron James haft aktier i Liverpool.

Tidligere på året kom det så frem, at basketstjernen - sammen med forretningsmanden, Maverick Carter - havde opkøbt flere ejerandele i Fenway Sports Group, der ejer Liverpool.

Sammen med Maverick Carter investerede LeBron James i omegnen af 4,7 milliarder kroner i det amerikanske selskab.

Man har længe spekuleret i, hvor stor en rolle en rolle Lebron James har i Liverpool, men nu er der noget under opsejling.

Jordan 2.0

Michael Jordan og Nike har i flere år haft et stort samarbejde, som har resulteret i en kæmpe milliardforretning.

Derfor har Liverpool i planerne at lave noget lignende, som involverer LeBron James og deres tøjsponsor, Nike.

- Vi kommer til at lave en produktlinje mellem LeBron James og Liverpool. Nike kommer til at skabe 7-8 produkter, der forbinder LeBron med fodbold, siger Tom Werner til Boston Globe.

- Jeg kender ikke til alle detaljerne endnu, men det bliver 7-8 produkter, der kommer til at rivalisere den forbindelse, som Michael Jordan har med Nike, lyder det fra Tom Werner.

Lebron James holder sig ikke tilbage på de sociale medier, når han hepper på Liverpool


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE