Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2021 10:47
Liverpool får et problem til vinter: Både Salah og Mané er væk

Liverpool må undvære både Mohamed Salah og Sadio Mané til vinter.


Både Egypten og Senegal har kvalificeret sig til Africa Cup of Nations, der finder sted fra 9. januar til 6. februar næste år.

Og det får store konsekvenser for Liverpool, der dermed må undvære både Mohamed Salah og Sadio Mané.

Med salget af Xherdan Shaqiri, er Liverpool i forvejen en mand i underskud i offensiven, og Jürgen Klopp indrømmer da også, at det vil give problemer.

Den tyske træner mener dog ikke, at løsningen nødvendigvis bør findes på transfermarkedet.

- Vi ved det godt. Vi bliver nødt til at affinde os med det, og det kommer vi også til. Hvordan? Det får vi at se til januar, lyder det fra den tyske træner til PA.

- Folk siger, at vi nu skal købe to angribere med samme kvalitet som Mané og Salah. Men det kan vi ikke. Så vi bliver nødt til at finde en løsning til januar, siger Klopp videre.

Liverpools ubesejrede begyndelse på denne sæson bliver prøvet af søndag eftermiddag, når The Reds gæster Leeds i et traditionsrigt opgør.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE