Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool er ude: Premier League-klub tror fortsat på Bellingham-handel

Af Emil Plovgaard
20.03.2023 Kl. 18:48
Liverpool er angiveligt ude af ræset om at lande Jude Bellinghams underskrift.

Liverpool er angiveligt ude af ræset om at lande Jude Bellinghams underskrift.

Dortmund-stjernen ventes at være involveret i en af de helt store transfersagaer i transfervinduet til sommer, hvor flere klubber har snøren ude efter ham.

Liverpool har trukket sig som følge af den økonomiske situation, hvor man ikke længere vurderer, at man er i stand til at matche hverken Real Madrid eller Manchester City.

LÆS OGSÅ: Manchester United går all-in på kæmpetransfer

Og netop sidstnævnte klub har nu fået et forspring, lyder det fra ESPN. Mediet skriver samtidig, at klubben fra den blå del af Manchester er overbevist om, at man kan lande en aftale med den 19-årige englænder til sommer.

Men Real Madrid kan vise sig at blive en hård konkurrent, idet klubben pønser på at sikre sig en afløser for Luka Modric, der senere i år fylder 38 år.

Derudover lyder det i samme ombæring, at Real Madrid ønsker at hente Bernardo Silva i City, hvis det ikke lykkes at få Bellingham ombord.

Silva blev sidste sommer sat i forbindelse med både FC Barcelona og Paris Saint-Germain. Hans kontrakt med klubben løber frem til sommeren 2025.

Desuden kan Ilkay Gündogan også forlade City til sommer, hvor han har kontraktudløb. Også han har været sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Boehly smider far og søn på porten efter 30 år

 

Annonce