Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2020 11:27
Liverpool er stadig rasende: Vi mangler svar

Liverpool er stadig rasende på PGMOL for manglede svar fra kampen mod Everton.


For en måned siden var der Merseyside-derby, som man sent vil glemme.

Rivalopgøret endte 2-2, og det er især skaden til Virgil van Dijk og det annullerede mål i tillægstiden, som kampen vil blive husket for.

ESPN beretter, at Liverpool er rasende på PGMOL, fordi de endnu ikke har fået svar på, hvad der blev snakket om i VAR-rummet, da man undlod at straffe Jordan Pickford, der efter en hård tackling endte med at skade Virgil van Dijk, der muligvis er ude resten af sæsonen.

Ifølge mediet har Liverpool kontaktet PGMOL for at få en forklaring og bedt om optagelserne fra VAR-rummet, men uden held.

Derudover vil Merseyside-klubben også gerne have svar omkring offside-kendelsen, hvor Sadio Mané blev dømt offside ifm. Jordan Hendersons annullerede mål. Liverpool vil gerne vide, hvilken del af Sadio Manés krop, der befandt sig i en offside-position.

David Coote, der var VAR-dommer i opgøret, stod også til at være i VARr-rummet til den kommende kamp mod Leicester, men blev efterfølgende fritaget.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED