Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2020 16:06
Liverpool er overbeviste: Thiago har undgået slem skade

Neil Jones fra Goal skriver, at Liverpool regner med, at Thiagos skade ikke er seriøs.


Det gik fra ondt til værre for for The Reds, da først Virgil Van Dijk og sidenhen Thiago blev skadet, da Richarlison så rødt og plantede en tackling med strakt ben direkte på knæet af den spanske Liverpool-maestro.

Men hvor Liverpool endnu frygter det værste for Van Dijk, er man internt i Liverpool anderledes positive i forhold til Thiagos skade, skriver Neil Jones fra Goal.

- Fornemmelsen omkring Thiago er positiv. Klubben føler, han har undgået en seriøs skade, men man venter endnu på at se, hvordan knæet har det, skriver Liverpool-korrespondenten.

Virgil Van Dijk er i stedet draget til Hollænd for at blive gennemset af en specialist efter sit sammenstød med Jordan Pickford. Jones lægger op til, at vi måske får mere at vide om skadens omfang senere denne søndag.

 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED