AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2020 13:23
Liverpool er åbne for salg: Real Madrid vil signe Reds-stjerne i stedet for Mbappé

Zinedine Zidane skulle se Sadio Mané som et alternativ til Kylian Mbappé, skriver fransk medie.


Real Madrid tog allerede sidste sommer kontakt til Sadio Mané, men dengang bar forhandlingerne ikke frugt.

Det har dog ikke fået særligt Zinedine Zidane til at opgive håbet om at signe Liverpool-stjernen, og måske chancen slet ikke ser så sort ud længere, som den tidligere har gjort.

Det skriver franske Le10Sport.

For ifølge Le10Sport skulle Sadio Mané stå ved en skillevej i sin karriere; Han har nu vundet Champions League og formentligt også snart Premier League, men som 28-årig er det nu eller aldrig, hvis han skal have et sidste stort skifte i sin karriere.

Samtidigt skulle Liverpool ikke være imod et salg, såfremt pengene er gode, for The Reds vil i det tilfælde hente Timo Werner i stedet.

Egentligt ville Real Madrid og Zinedine Zidane foretrækker at signe Kylian Mbappé, men intet tyder på, at det kommer til at ske tidligst næste sommer. Zidane skulle dog se Mané som et midlertidigt plaster på såret.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED