Liverpool dominerede i fortjent sejr over Spurs

Af Sebastian Bagger
27.10.2019 Kl. 18:28
Der var lagt op til noget af et brag, da Liverpool tog i mod Spurs på Anfield

Spurs skulle her til aften forsøge at opbygge en stime af gode resultater, mens Liverpool kunne udbygge forspringet i toppen.

Det var dog udeholdet, der kom bedst fra start, da Tottenhams kronjuvel Kane fik headet bolden i mål efter kun ét minuts spil.

Son’s skud på overliggeren faldt således direkte ned til Kane, der nemt kunne sende bolden i mål. Men herfra tog Liverpool over.

I en hæsblæsende første halveg med adskillige chancer til The Reds, formåede Spurs reservekeeper Paulo Gazzaniga, at holde Salah og kompagni fra fadet.

Men i anden halveg fik ligaens nummer 1 endelig hul på bylden. Efter 52 minutters spil flugtede Jordan Henderson bolden ind i Spurs-målet til stor forløsning for Liverpool-fansene.

Herefter forsøgte Pochettino at få bedre styr på midtbanen ved at tage en skidtspillende Harry Winks ud, og sende Tanguy Ndombele ind.

Lige lidt hjalp det dog, da Serge Aurier på klodset vis fik nedlagt Saido Mane i feltet. Mohamed Salah eksverede fra platten, og stillingen var 2-1 til.

Efter målet kom Spurs en smule bedre med i kampen, og Pochettino sendte også to offensivspillere i form af Lucas Moura og Giovani Lo Celso på banen for at få et udlignende mål.

Det lykkedes dog ikke, og Liverpool tog en fortjent sejr hjemme på Anfield.

Dermed ligger Spurs på 11-pladsen med 12 point, mens Liverpool skaber sig et hul på 6 point ned til Manchester City med deres 28 point.